Over ons

Maak kennis met Schoorsteenveegbedrijf Zelhem

Schoorsteenveegbedrijf Zelhem

Wie zijn wij

Schoorsteenveegbedrijf Zelhem bestaat sinds 1975 en is een echt familiebedrijf met ervaring en jeugdig enthousiasme. Dit stelt ons in staat om diverse disciplines samen te brengen en zo een compleet pakket aan te kunnen bieden. Zo kunnen wij bij grotere klussen elkaar versterken maar ook op meerdere plekken gelijktijdig werkzaam zijn. Dit zorgt voor verregaande flexibiliteit wat uiteindelijk onze service en stiptheid weer ten goede komt.

Afspraak = afspraak is ons motto en wij stellen alles in staat dit ook na te komen. Dit is ook waar wij bekend om staan. Naast onze stiptheid werken wij altijd zorgvuldig en netjes en ruimen het door ons veroorzaakte en/of gemaakte rommel altijd weer netjes op.

Ons team werkt in een straal van 30km rondom Zelhem in de Achterhoek. Neem contact met ons op om om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vriendelijke groet, Schoorsteenveegbedrijf Zelhem

 

Onze specialisaties

Schoorsteenkanalen vegen 100%
Aanbrengen flexibele buis 100%
Openhaarden en schouwen plaatsen 100%
Visuele en camera-inspectie 100%

Binnen ons bedrijf ben ik de technische man. Elk technisch probleem, gerelateerd aan schoorsteenvegen of het plaatsen van schouwen, neem ik ter harte en zorg voor de juiste oplossing.

Sven Brandenbarg

Als planner ben ik het hart van het bedrijf. Bent u verhinderd? Dan maak ik samen met u een nieuwe afspraak.

Niels Brandenbarg

Voor kwaliteit in vakmanschap en dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en zorgen voor de juiste afhandeling. Ook als er iets niet is zoals gepland.

Schoorsteenveegbedrijf Zelhem

Het nieuwe stoken, de Zwitserse manier, droog hout of andere vragen? Wij hebben alle antwoorden. Neem contact met ons op of vraag een van onze specialisten op locatie.

Schoorsteenveegbedrijf Zelhem